Aquarium?! Nu, Sushi Terra!!

0
2576
Aquarium?! Nu, Sushi Terra!!

Ah, imi place sushi de mor! Nu e nicio surpriza la cat de gurmanda sunt! Imi place mancarea in general, si nu ma dau niciodata inapoi de la a gusta tot feluri de mancaruri specifice lumii intregi. 

Sunt foarte entuziasmata de mall-ul pe care mi l-au trantit chiar langa casa, Veranda Mall. Acesta, pe langa faptul ca are la intrare un Starbucks de care sunt indragostita, are la etaj si un restaurant cu specific japonez unde poti manca un sushi grozav – Sushi Terra. 

Restaurantul este impresionant. Este creat intr-un stil modern, minimalist, cu mesele inconjurate de acvarii uriase cu tot felul de specii de pesti, mai mici, mai mari, mai colorati sau mai sidefati. 

Ma simteam mai ceva ca la Aquarium. M-am plimbat de la un acvariu la altul si am „comunicat” cu toti pestisorii batandu-le in geam. ? Apoi am trecut la lucruri mai serioase, adica la meniu. Sushi de tot felul, preparate din pui, vita, porc, combinatii de arome si sosuri… ah, si acum poftesc, numai scriind despre asta. M-am delectat cu o corabioara plina de sushi, am stins cu o limonada si m-am relaxat in atmosfera atat de placuta…

Da, evident, nu este ieftin, dar o mica aroganta de genul acesta o data la ceva timp merita din plin!! 

Hai! Ne vedem la sushi la mine in cartier! ?Sushi Terra Sushi Terra Sushi Terra Sushi Terra Sushi Terra Aquarium?! Nu, Sushi Terra!! Sushi Terra Sushi Terra Sushi Terra Sushi Terra Sushi Terra

Citeste si despre alta locatie cu acelasi specific: Zen Sushi

LĂSAȚI UN MESAJ