Art Meets Nature

0
1826
Art Meets Nature

Ahh, ce mult imi place sa vorbesc despre arta, despre frumos, despre oameni buni, talentati si dedicati meseriei lor. Si ce se intampla atunci cand toate acestea se combina intr-un mod spectaculos iar arta se intalneste cu natura? Va spun eu: rezulta un eveniment unic, special, asa cum a fost cel de pe 10 aprilie la Hala cu Flori din Popa Nan 82.

Evenimentul, sub numele „Art Meets Nature„, a luat nastere din ideile si mainile extrem de pricepute ale unor artisti ce au muncit zi si noapte pentru finalizarea proiectului. Natura, pamantul, apa, focul, metalul si aerul au prins viata si s-au dezlantuit prin intermediul artei.

O echipa fabuloasa si-a unit fortele si a reusit sa creeze acest moment. Designeri, make-up artisti, hair-stilisti, modele, dansatori, tehnicieni, luministi, sunetisti… Toti au fost dovada vie ca acolo unde se unesc puterile si unde o colaborare este realizata cu drag si daruinta, rezultatele nu pot fi altele decat spectaculoase.

M-am bucurat enorm sa fac parte din acest proiect frumos, reprezentand Pamantul, element puternic, plin de vitalitate si datator de viata. Intruchipand Pamantul, am vibrat alaturi de el, etaland puterea, gravitatea, maretia, caracterul solemn al acestuia, dar si sensibilitatea lui… Rolul acesta m-a facut sa trec prin tot felul de stari, momentul meu fiind sustinut de remix-ul celebrei piesei „The Earth Song” – Michael Jackson, alegere personala, de altfel. ?

„Art Meets Nature” a fost nu doar despre arta, ci si despre ideea de a ne uni puterile pentru a crea un frumos; a fost dovada ca lucrul in echipa si implicarea unor oameni ce isi unesc ideile si talentul, pot duce la rezultate exceptionale.

M-am simtit extraordinar, si asta nu doar pe parcursul evenimentului, ci mai ales in ziua premergatoare lui, in timpul pregatirilor, cand am realizat, si nu pentru prima oara, ca este suficient sa faci parte dintr-un colectiv cu o energie frumoasa pentru a te simti implinit si fericit. Da, dincolo de alte aspecte, conteaza echipa, comunicarea si energia ce se creeaza.

Multumesc, oameni frumosi! Multumesc, Ana Novic, pentru invitatia de a participa in acest proiect si increderea acordata!

Jos palaria pentru intreaga echipa:

Elementele:

LĂSAȚI UN MESAJ