Cafeaua cu extract de ganoderma si cordyceps – un deliciu sanatos

0
1480
Cafeaua cu extract de ganoderma

Salutari tuturor si bine ati revenit pe blogul meu! De altfel, bine am revenit si eu, ca n-am mai fost de mult p-aici! 😂

Va prezentam la un moment dat, intr-unul din articolele mele, un produs fabulos si delicios adus pe piata de catre compania Freewayssucul de graviola.

Astazi revin cu un articol despre un produs nou si mult asteptat, mai ales de catre iubitorii de cafea, asa cum sunt si eu! 😊 Este vorba despre o cafea cu totul si cu totul speciala!
Compania Freeways ne pune la dispozitie o cafea exclusivista, fina, delicioasa, si, cel mai important, 100% naturala! Cu extract de ganoderma si cordyceps, lapte de cocos si zahar brun, cafeaua aceasta este pur si simplu un deliciu, dar si o cura terapeutica.

Ganoderma este o o specie de ciuperca populara in China si Japonia. In medicina traditionala chineza ganoderma este catalogata drept planta superioara, cu multiple beneficii, printre care eliminarea de toxine, cresterea imunitatii si regenerarea hepatica.

Cordyceps este un alt soi de ciuperca supranumita in Medicina Traditionala Chineza "Aurul medicamentelor" si este recunoscuta de mii de ani ca fiind tonic pentru vitalitate si longevitate. Trateaza afectiunile renale, hepatice, neurologice si cardiovasculare, fiind un bun remediu si in boli grave.

Proprietățile terapeutice ale extractului de cordyceps și ganoderma, împreună cu cafeaua de calitate superioară, oferă un plus de energie și de sănătate.

O cutie contine 20 de pliculete.

Ingrediente / plic (20 g):

Cafea (70% robusta, 30% arabica)-3,4 g
Cordyceps sinensis extract 4:1 – 200 mg
Ganoderma lucidum – 200 mg
Lapte de cocos (maltodextrina 0,5%, proteina din lapte 0,5%) – 5,4 g
Zahar brun din trestie de zahar – 10,8 g
*Extract 4:1 – 200 mg este echivalent cu 800 mg de pulbere.

Puteti cumpara o cutie intreaga sau puteti testa mai intai cafeaua, cumparand un singur pliculet. Eu va spun de pe acum ca nu va veti opri la unul singur. 😉 Cu 100 ml de apa fierbinte peste continutul unui pliculet, ai facut rapid o cafea delicioasa si sanatoasa. Eu prefer sa beau dimineata o cafea clasica, neagra, iar dupa-masa, cand poftesc din nou la cafea, imi prepar una cu ganoderma si cordyceps. Gustul discret de cocos este, pentru mine, un super bonus! 😋

COMANDATI cafeaua cu extract de cordyceps si ganoderma de AICI si bucurati-va de zile pline de energie si vitalitate!

LĂSAȚI UN MESAJ