Cosmopolitan #17

0
1098
Cosmopolitan

Pe 13 octombrie revista Cosmopolitan a sarbatorit implinirea a 17 ani de activitate. Petrecerea #CosmoAndTheCity s-a organizat in club Fratelli asa cum s-a intamplat si anul trecut. Tocmai ce ma instiintase dragul de facebook ca am amintiri din 2015 de la petrecerea Cosmopolitan, ca hop, s-au mai creat deja cateva si anul acesta.

Stilul? Un URBAN CHIC care a facut ca lumea sa afiseze tinute care mai de care, mai mult sau mai putin sofisticate, elaborate, stralucitoare…

Lume multa? Daa, abia am reusit sa intru pentru ca afara erau jumatate din petrecareti, iesiti la vicioasa tigara. Am crezut ca, in conditiile astea, clubul este gol, dar am fost surprinsa sa constat ca si inauntru era aglomerat.

Vedete? Destule! Raluka, Giulia, Ami, Lora sunt doar cateva pe care le mentionez. Au fost prezenti si multi stilisti, fotografi, creatori vestimentari, oameni de televiziune… eheee, toata crema as putea spune.

Audienta a fost incantata de un concert sustinut de simpatica Delia, precum si de un fashion show plin de culoare pus la cale de Amir Dobos, Fashion Director COSMOPOLITAN.

M-am bucurat foarte tare sa ma revad cu o buna prietena de-a mea, fosta dansatoare, alaturi de care am petrecut multe momente pe multe scene din tara asta, si care acum face parte din echipa COSMOPOLITAN.

De altfel, asta cred ca m-a entuziasmat cel mai mult la aceasta petrecere, revederea cu persoane dragi. Am socializat, am facut poze, am baut un suc de portocale si m-am retras. Suficient pentru mine! ☺

La multi ani, Cosmo! Ne vedem la anu’! ?

Cosmopolitan #17 Cosmopolitan #17 Cosmopolitan #17 Cosmopolitan #17 Cosmopolitan #17 Cosmopolitan #17 Cosmopolitan #17

LĂSAȚI UN MESAJ