Dance Concept 3 – by Chady Awad

1
2202
Dance Concept

Salutari si bine ati revenit!

Cand vorbesc despre muzica si dans incep sa-mi straluceasca ochii, iar articolul ce urmeaza contine doar un strop din pasiunea si nebunia asta numite DANS.
Luna trecuta ne-am adunat in sala de repetitii pentru un nou proiect marca Awad Chady. Cine este Chady? Nici nu stiu cu ce sa incep: prieten, dansator, un adevarat personaj… nu stiu, dar cert este ca omu’ asta are numeroase atuuri, iar talentul, originalitatea si ingeniozitatea sunt doar cateva dintre ele. Cel mai mult am interactionat cu el la filmarea clipului Antoniei – „Suna-ma”, unde numeroasele ore petrecute impreuna m-au facut sa-l cunosc mai bine si sa prind un mare drag de el! ?

Chady a practicat dansul sportiv de performanta, dar in prezent a trecut intr-o zona mai comerciala, combinand mai multe stiluri. La doar 19 ani, pe langa multe alte proiecte  in care a fost implicat, Chady Awad a venit cu un concept tare de dans. A format o trupa de fete, a creat ideea, stilul, coregrafia, si a demarat proiectul cu un mare succes inca de la primul video.

Totul a pornit in urma cu ceva ani cand, in cadrul ultimului sau cantonament de dans sportiv, a creat o coregrafie pentru 12 fete pe una din melodiile lui Michael Jackson. De atunci Shady a stiut ca asta isi doreste.

Pe 1 mai  a lansat cel de-al treilea concept video din care ma bucur maxim sa fac parte (si da, inca regret ca le-am ratat pe primele doua☹️).

Am filmat pe undeva prin apropiere de Cora Pantelimon, intr-o cladire foarte veche, ramasa in paragina, o fosta fabrica probabil. Descoperirea locatiei are o poveste amuzanta: Shady, plecand dezamagit de la locatia initiala unde planuise sa filmeze dar nu mai avea acces, a luat un taxi in ideea de a merge sa caute prin alte parti ale orasului un loc favorabil pentru filmare. Insusi taximetristul a fost cel care a stiut de un astfel de loc si i l-a recomandat. Multumim, domn’ taximetrist! ?

Recunosc ca poate n-am avut cine stie ce confort si nici vremea nu a fost prea blanda, dar lupta cu frigul si praful din cladire a meritat cu varf si-ndesat, produsul final fiind unul mai mult decat reusit. Camera a fost manuita cu precizie si dexteritate de Alin Alib iar mai jos aveti si rezultatul muncii noastre in echipa.

Felicitari tuturor! Proud of you, Chady!??

Watch it! Like it! Share it to the world! ?❤

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ