Daniel Dobre si Sinziana Grama au lansat „ARTISTS”

0
5436
Daniel Dobre si Sinziana Grama au lansat

Pe Daniel Dobre il stiu de ani buni, de pe vremea cand imparteam scenele si schemele de dans, coregrafia si dansul fiind ocupatiile lui principale.

In prezent Dani este si un designer talentat, (Daniel Dobre Design), creeaza hamuri si accesorii din piele, face asta deja de cativa ani si o face foarte bine, avand idei nelimitate si extrem de creative. Este incredibil ce poate face omu’ asta cu o fasie de piele si cateva elemente banale precum acele de siguranta sau monezile de 10 bani! ?

Pe 10 noiembrie am fost invitata la un eveniment unde Daniel Dobre si Sanziana Grama au lansat conceptul DAS. Acesta propune o noua viziune si un mix autentic al detaliilor din piele, elemente glamour, pop-rock si avangarde.  Fuziunea artistica dintre cei doi designeri a dat nastere colectiei ARTISTS, o colectie creata in special pentru artisti, fie ei cantareti, actori sau dansatori. Au fost create 20 de tinute, 13 pentru femei si 7 pentru barbati. 

Creatiile au fost fascinante, chiar mi-as fi dorit ca defilarea modelelor sa fi durat mai mult ca sa reusesc sa admir mai bine toate detaliile elementelor vestimentare. Invitat special in fashion show a fost Lora care a purtat o tinuta fabuloasa, stralucitoare. 

Evenimentul a fost sustinut in Beluga Music & Cocktails, locatie noua in Centrul Vechi din Bucuresti. In deschidere a cantat trupa Feelings, o trupa de cover-uri care a incantat toate varstele. 

Felicitari Daniel Dobre si Sinziana Grama! Colectia ARTISTS Colectia ARTISTS Colectia ARTISTS Colectia ARTISTS Colectia ARTISTS Colectia ARTISTS Colectia ARTISTS Colectia ARTISTS Colectia ARTISTS Colectia ARTISTS Colectia ARTISTS Colectia ARTISTS Colectia ARTISTS Colectia ARTISTS Colectia ARTISTS Colectia ARTISTS Colectia ARTISTS Colectia ARTISTS Colectia ARTISTS Colectia ARTISTSDaniel Dobre si Sinziana Grama Colectia ARTISTSColectia ARTISTS Colectia ARTISTS Colectia ARTISTS

LĂSAȚI UN MESAJ