Din nou pe scena ROMANII AU TALENT

1
1720
Din nou pe scena Romaniii Au Talent

Heeei! Va pup dragii mei!

Iata ca nu a trecut mult timp de la ultimul articol despre dans si eu va scriu iar despre asta. Sunt intr-o pauza de repetitii si, bucurandu-ma de ceea ce fac, m-am apucat sa scriu. Mai exact, este vorba despre al 7-lea sezon al emisiunii „Romanii Au Talent”, emisiune  din care sunt incantata sa fac parte pentru a 3-a oara. Nu, nu in calitate de concurent, ci in baletul emisiunii, alaturi de alti noua colegi dragi. 

Recunosc ca am fost luata pe nepregatite si am fost placut surprinsa atunci cand am primit mail din partea producatoarei care-mi solicita prezenta in emisiune. Totul a fost foarte rapid, la 5 zile de la primirea mail-ului m-am si trezit in sala de repetitii. ?

Ne-am format trupa – cinci fete si cinci baieti, incluzandu-l pe coregraf, am realizat momentele pentru concurenti si am incheiat prima semifinala cu dansul baletului, un moment interactiv si exploziv. Coregraful trupei este insusi Bogdan Bolohan, finalist al sezonului 5 „Romanii au Talent”, iar printre noi se afla si alti doi fosti concurenti ai emisiunii – Oana Zara si Mihai Adrian.

Acum ma aflu la cea de-a treia editie, adica la mijlocul sezonului, si simt deja melancolia finalului ce se apropie cu pasi repezi.

Da, sunt fericita! Iubesc ceea ce fac! Scena face parte din viata mea si sunt recunoscatoare sa ma aflu iar aici unde sunt inconjurata de oameni frumosi, talentati, cu o energie unica!

Mai sunt trei saptamani de prestatii live. Nu uitati sa ne urmariti in fiecare vineri, de la 20.30, pe ProTv!

Sunteti pupati!

?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ