Dj Project feat. Giulia – videoclip cu prieteni

0
1827
Dj. Project feat. Giulia


Deja stiti prea bine cine este Giulia, nu are nevoie de nicio prezentare. Succesul ei pe piata muzicala isi are ecouri inca de pe vremea trupei Candy unde canta si incanta inimi alaturi de alte doua componente. Insa apogeul muzical, din punctul meu de vedere, a fost colaborarea cu baietii de la Dj Project. Gino si Maxx s-au cunoscut cu Giulia prin 2008, iar in 2009 i-au propus acesteia o colaborare pentru doi ani sub forma trupei Dj Project feat. Giulia. Intre timp prioritatile Giuliei s-au schimbat, artista fiind nevoita sa ia o pauza, dedicandu-si timpul in mare parte primului ei copil, Antonia. Dupa nasterea baietelului, artista a decis ca este momentul sa se intoarca la pasiunea ei. A creat proiectul personal Giulia, incluzand band si dansatoare. A venit cu un concept nou, cu un look special si cu piese noi, pe masura! Eu si Alexandra ne bucuram de o colaborare cu artista de mai bine de 3 ani, dar mai ales de o prietenie frumoasa.?

Dar iata ca dupa 5 ani si o intalnire la cafea, baietii de la Dj Project si Giulia s-au hotarat sa reia colaborarea. Nu doar ca si-au reluat concertele sub aceasta formula, dar au lansat si o piesa noua, cu un videoclip aferent: „O secunda”.

Filmarile s-au derulat ca intre prieteni, bucurandu-ne de compania reciproca si de atmosfera care se creeaza, in general, la filmari. Am dansat, am facut o multime de poze si am mai socializat si noi, ca tot nu ne mai vazusem de mult. ☺️ Clipul aminteste de piesa „Ochii tai”, un alt videoclip unde am filmat cu drag alaturi de Giulia.


Felicitari, baieti! Felicitari, draga prietena!! ❤


Sunteti pupati! Nu uitati sa dati un share piesei daca va place! ?

⬇️⬇️⬇️

 

Urmareste si blogul Giuliei pentru mai multe informatii interesante privind activitatile artistei: www.mygiulia.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ