Fashion + Party = Gina Cas

0
2203
Fashion + Party = Gina Cas

Pe Gina Cas am cunoscut-o anul trecut la lansarea colectiei realizata in colaborare cu Daniel Dobre. Va spuneam intr-un alt articol ca sunt foarte incantata sa remarc faptul ca multi designeri, stilisti, creatori de frumos in general, isi pun in evidenta creatiile prin dans. Asta a facut si Gina anul trecut, prin organizarea unei prezentari de moda exclusiv cu dansatori. ?

Colaborarea cu Gina, desi scurta, m-a facut sa o simpatizez imediat. Nu stiu daca asta se datoreaza faptului ca suntem amandoua balante si cam impartasim aceeasi vibratie in arta si frumos, sau poate pentru ca pur si simplu este o persoana placuta, simpatica, naturala, genul acela de om pe care iti place sa-l ai in preajma.

La doar 25 de ani Gina Cas si-a format deja un nume in lumea modei.

Creatiile ei sunt speciale, originale, venind din idei ce o reprezinta perfect. Curajoase si nonconformiste, hainele create de Gina Cas sunt combinatii de mai multe stiluri si idei ce vorbesc despre ea ca om si ca artist. Cu toate acestea, imi place ca stilul acesta diferit si special, poate chiar extravagant uneori, nu este deloc greu de digerat. Nu exista nici macar un singur element vestimentar la Gina in atelier despre care sa spun: „vai, n-as purta asa ceva niciodata!”

Si iata ca s-au implinit doi ani de la lansarea brand-ului, eveniment sincronizat si sarbatorit cum nu se putea mai bine: odata cu ziua ei de nastere!

Petrecerea si voia buna s-au tinut la Gina Cas Atelier unde, inainte de toate, am admirat creatiile care decorau intregul spatiu prin culoare, volume si forme geometrice. Ah, Gina, ce mi-ai facut?! Am si acum gandul la cateva tinute… ? Prietena mea Giulia si-a facut deja cateva combinatii vestimentare pentru concerte, iar eu deja pusesem ochii pe ceva numa’ bun de purtat la urmatorul eveniment! ?

Ce a mai urmat? Muzica, dans si niste tarte cu fructe delicioase. Regret ca a trebuit sa plec mai devreme si am ratat tortul. Oricum gandul tot la vesta mi-a ramas… ok, recunosc, si la geaca aceea… si la fusta… Nu mai vorbesc despre piesa de rezistenta de-un albastru electric fascinant… ?

Fashion + Party = Gina Cas Fashion + Party = Gina Cas Fashion + Party = Gina Cas Fashion + Party = Gina Cas Fashion + Party = Gina Cas Fashion + Party = Gina Cas Fashion + Party = Gina Cas Fashion + Party = Gina Cas Fashion + Party = Gina Cas Fashion + Party = Gina Cas Fashion + Party = Gina Cas Fashion + Party = Gina Cas Fashion + Party = Gina Cas Fashion + Party = Gina CasDragii mei, nu are rost sa va povestesc mai multe, va recomand sa faceti o vizita la Gina Cas Atelier sa vedeti cu ochii vostri! Nu va fi pentru prima si ultima data, va garantez! ?

Locatie: Gina Cas Atelier
Foto Credit: ALEXANDERSTUDIO.RO, Christina One Photography

LĂSAȚI UN MESAJ