Feminitate si senzualitate – Pandora

0
4931

Pe 28 iulie am avut placerea sa fiu invitata la lansarea noii colectii toamna-iarna 2016. Despre acest brand de bijuterii nu cred sa existe femeie care sa nu fi auzit si barbat care sa nu fi pomenit atunci cand se gandea ce cadou sa-i mai cumpere iubitei, sotiei, mamei sau chiar fiicei. Moda Pandora este atat de bine implementata incat am putea spune ca daca nu ai o bratara Pandora, nu existi! 🙂

Am fost surprinsa sa aflu ca Pandora este de-o varsta cu mine. A fost infiintata in 1982 si are sediul central in Copenhaga, Danemarca.
Bijuteriile produse sunt efectuate manual, cu delicatete si in mare detaliu, din materiale de inalta calitate, la preturi accesibile. Sunt vandute in peste 100 de tari prin 9300 de puncte de vanzare, incluzand 1800 de magazine de concept.
In anul 2015 veniturile totale ale Pandora atinsesera aproximativ 2,2 miliarde de euro.

Primul magazin Pandora din Romania a fost deschis oficial pe 17 septembrie 2011, in Afi Palace Cotroceni.
Evenimentul despre care va vorbeam m-a entuziasmat cu atat mai mult cu cat, recunosc, sunt si eu mare fana a acestor bijuterii. Pasiunea mea pentru Pandora s-a declansat destul de tarziu, abia atunci cand am aflat despre profunzimea bijuteriilor dincolo de a fi simple podoabe; cum iti poti alege talismane dintre mai bine de 600 de modele si cum iti poti crea astfel propia poveste pe o bratara.

Atelier Florens

Locatia aleasa pentru desfasurarea evenimentului nu putea fi mai potrivita- Atelier Florens– o vila devenita atelier de creatie florala, avand o gradina edenica, o adevarata oaza de verdeata, flori, lumini feerice, parfum si stralucire (a bijuteriilor, bineinteles).

In interior, sute de aranjamente florale deosebite, printre care isi aratau sclipirea frumoasele bijuterii Pandora.

IMG_1145IMG_1151IMG_1159IMG_1150IMG_1149

Petrecerea a adunat oameni frumosi intr-un spatiu idilic, cu muzica buna, gustari delicioase si buna dispozitie.

LĂSAȚI UN MESAJ