Arta in alb si negru

2
4581
Arta in alb si negru

In urma cu cateva zile am facut o sedinta foto. Mi-era dor! Imi place sa pozez, cu atat mai mult atunci cand imi plac ideile fotografului.
Mainile magice care au manevrat camera sunt ale lui Mihai Cvasnievschi cu care ma stiu de o viata si cu care m-am revazut, intamplator, dupa multi ani, in cadrul unui eveniment. Mi-a spus atunci cu ce se ocupa mai nou (prima pasiune a lui a fost muzica), si mi-a propus sa fixam un shooting. Mi-a explicat ce are in minte, mi-a aratat cateva poze din portofoliul lui (foarte vast de altfel) si am decis sa trecem la fapte.

Omu’ asta are o tehnica fascinanta si ti-e mai mare dragul sa lucrezi cu el pentru ca stie exact cum sa te abordeze si, mai ales, stie exact cand sa „apese butonul”. 😊 Iti explica tot ce face si iti da tot felul de detalii tehnice.
Nu foloseste tehnologia digitala, ci filme pe care apoi le developeaza si le proceseaza ore intregi. Este important de stiut ca nu foloseste filtre sau tot felul de tehnici de photoshop. La el totul e din lumini! Inca dinainte sa incepem shooting-ul m-am rugat de el sa ma mai corecteze pe ici, pe colo – ca o buba, ca o vanataie, sa aiba grija sa ma scoata frumoasa! 😂 Mi-a explicat ca el nu face asta, ca lucreaza doar cu lumina si ca sa stau linistita ca stie ce zice. Am vazut apoi cateva poze facute in acelasi stil ca cele cu mine si am inteles. 😉

• Maestrul in fotografie si opera lui sunt aici: XaviRoStudio
• Rochitele suave si pretioase sunt semnate de binecunoscutul designer Ana Novic si au facut deliciul acestui shooting. ❤️

Gata, nu mai zic nimic! Va arat!
😊⬇️

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ