Gala Alfaparf Milano

0
1419
alfaparf

Hei, dragii mei! Daca ati vazut acum ceva vreme la mine pe facebook si instagram o fata cu un par mare si verde, sa stiti ca eu eram. Si ca sa intelegeti de unde si pana unde schimbarea temporara de look, am sa va povestesc aici despre marele eveniment care a avut loc pe 13 noiembrie in Fratelli. Este vorba despre Gala Alfaparf Milano care a fost cel mai mare eveniment de hairstyling organizat de Concept Beauty Distribution si a fost un show cu adevarat special, plin de culoare si creativitate.

Trainerul in domeniu Adriana David este cea care si-a prezentat colectia „Magic Touch”, si tot ea este cea care m-a contactat pentru aceasta frumoasa colaborare. Si iata ca iar arta dansului se intalneste si se imbina atat de frumos cu cea a hairstyling-ului. Adriana a creat 4 look-uri fanteziste si pline de culoare si si-a dorit sa le evidentieze si mai bine prin dans, nu doar printr-o simpla defilare. O idee foarte buna as spune eu! 🙂

Am fost 4 dansatoare, cu 4 look-uri diferite, fiecare purtand extensii prelucrate, vopsite si aranjate cu o noapte in urma pentru a ne fi aplicate in ziua evenimentului. Pregatirile au inceput inca de dimineata. Tot parul mi-a fost impletit in codite pe toata suprafata capului, pentru ca apoi hair-stilistele sa-mi aplice, prin coasere, numeroase suvite lungi si colorate intr-un verde neon.

Am devenit „Fata Verde cu Parul Padure” si pot spune ca am intrecut-o pe Delia cu look-ul ei din videoclipul „Verde Imparat”. 🙂😄

Colegele mele au purtat culori diferite, la fel de puternice si frumoase, in forme si impletituri spectaculoase. Momentul nostru coregrafic a pus si mai mult in valoare coafurile, iar evenimentul a fost unul de un real succes si admirat de aproximativ 300 de invitati.

O sa va intrebati, poate, de ce s-a numit Alfaparf Milano daca evenimentul s-a tinut in Romania. Pentru ca aceasta mare gala dedicata artei parului l-a avut ca invitat si pe Genny D’Auria, care si-a adus pe scena de la Fratelli ideile inedite in materie de hairstyling. Zeci de modele si-au aratat coafurile deosebite purtand semnatura italianului.

Muzica, dans, culoare, creativitate, intr-un cuvant – spectacol! Despre asta a fost vorba la Gala Alfaparf Milano. 

Va las mai jos mai multe poze din cadrul evenimentului, sa vedeti ce speciale am fost! Enjoy! 😉

LĂSAȚI UN MESAJ