Graviola – un nou stil de viata

0
2579
Graviola, suc 100% natural

Am descoperit de curand un suc formidabil! Sucul de graviola. Nu numai ca este absolut delicios, dar este si extraordinar de benefic pentru sanatate. Este 100% natural, fara conservanti sau excipienti de sinteza.


GRAVIOLA este rodul unui copac vesnic verde, Annona Muricata. Ca multe alte plante, Annona Muricata are o lunga istorie de utilizare in medicina traditionala, fiind considerata o sursa bogata de fitoconstituienti activi, cu beneficii terapeutice pentru sanatate. Astfel, toate elementele copacului Annona Muricata –  fructe, frunze, scoarta, flori, radacina sau seminte – au fost utilizate in medicina traditionala ca remedii in diverse boli pulmonare (astm, bronsite), boli hepatice, diabet zaharat, boli cardiovasculare, infectii parazitare, pentru durerile reumatismale sau nevralgii.


Gustul fructului graviola aminteste de nuca de cocos sau banane, iar aroma este descrisa ca o combinatie de capsuni si ananas, cu note acrisoare de citrice.

Sucul natural de graviola este obtinut 100% din fructe coapte de graviola. Dupa indepartarea cojii si a semintelor, fructul este stors. Se foloseste sucul astfel obtinut impreuna cu pulpa de graviola, fara adaos de apa, zahar, coloranti, conservanti, aditivi etc.

Se pare ca o cura indelungata cu suc de graviola aduce o multime de beneficii organismului:

  • Intareste sistemul imunitar
  • Energizant si remineralizant
  • Combate insomnia, depresia si anxietatea
  • Imbunatateste digestia
  • Antifungic si antiviral
  • Previne bolile articulare si osteoporoza
  • Previne afectiunile inimii
  • Antitumoral si citostatic natural

M-am decis sa tin si eu o astfel de cura cu graviola si sa incerc toate cele 5 combinatii de astfel de suc. Puteti alege intre graviola simplu sau combinat cu turmeric si ghimbir, pitaya, papaya sau gac.

Este important de stiut ca sucul acesta nu se bea tot odata, ci se administreaza in doze zilnice de 30 ml. Eu personal il tin in frigider si beau cate doua guri pe stomacul gol in fiecare dimineata.

Sucul de graviola este produs si distribuit exclusiv de compania Freeways.


Cum cumpar?

Folosind codul „C868″ pe site-ul oficial al companiei Freeways, in sectiunea Inregistrare NouaDupa inregistrare poti alege produsele preferate! ?

Keep calm & drink Graviola! ?

LĂSAȚI UN MESAJ