HO, HO, HOria Brenciu! Primul Craciun cu Horia Brenciu

0
1209

Ei bine, iata ca primul artist care a deschis seria concertelor de Craciun de  la Sala Palatului din 2017 a fost nimeni altul decat… nu, nu Stefan Banica Jr. cum v-ati obisnuit, (vine imediat si randul lui aici pe blog), ci Horiaaaa Brenciuuu! Artistul a reusit sa faca o premiera in activitatea lui de artist si a deschis luna decembrie cu un concert de exceptie alaturi de HB orchestra si multi invitati. Nu, nu este primul concert al lui de la Sala Palatului, ci este primul sustinut in decembrie, cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Concertele anuntate oficial au fost cele din 9 si 10 decembrie, dar se pare ca publicul l-a vrut pe Brenciu si pe 8. Fecare seara de concert s-a bucurat de o sala plina si de o atmosfera speciala de sarbatore. Horia Brenciu, entertainer innascut, cunoscut prea bine deja in calitate de solist vocal, actor si gazda a mai multor show-uri de televiziune, a facut si de data asta un spectacol de zile mari.

Pentru show-ul coregrafic Brenciu a cerut o trupa de 12 dansatori, 8 fete si 4 baieti, o formula destul de complicata asa, inegala. Coregrafia a fost facuta tot de Ioana Macarie, la fel ca in anii trecuti. Ioana a reusit sa-l invete  si pe Brenciu cativa pasi de dans pe care acesta i-a transpus pe scena pana i s-au incins totosii stralucitori. 😄

Horia Brenciu a cantat alaturi de orchestra si de invitatii lui melodiile sale deja super cunoscute precum „Fac ce-mi spune inima”, „A naibii dragoste”, „Septembrie luni”, dar si colinde traditionale si cover-uri consacrate care sa creeze atmosfera specifica sarbatorii de Craciun. „Let it Snow, Let it Snow”, „It’s the Most Wonderful Time of the Year”si chiar si „Jingle Bells” au rasunat in toata Sala Palatului. Concertul a inclus 30 de piese dintre care 12 au fost cantate de artist in premiera. Alti artisti care i s-au alaturat lui Horia pe scena au fost Feli, Gabriel Cotabita, Aurelian Temisan si Horia Moculescu.

Si iar ma bucur sa fiu pe scena alaturi de artist, sa dansez, sa ma bucur, sa plutesc, sa visez si chiar sa plang de emotie… Va spun din proprie experienta ca s-a lasat cu piele de gaina si lacrimi de crocodil atunci cand o sala intreaga s-a ridicat in picioare la interpretarea unica a melodiei „My Way”. Brenciu face show in felul lui si o face bine!

sursa foto: iConcert.ro si sursa personala

 

LĂSAȚI UN MESAJ