Keune – arta modelarii parului

0
3110
Keune - arta modelarii parului

Pe 21 septembrie, la Le Chateau, s-a organizat un eveniment special dedicat coafurilor. Gazda show-ului a fost Keune care a implinit 90 de ani frumosi si plini de succes, fiind si pe piata romaneasca de 10 ani. Keune s-a infiintat in Olanda si reprezinta o gama de produse profesionale ce se impun prin inovatie si inalta calitate.

Cu aceasta ocazie Keune Romania l-a prezentat pentru prima oara, in exclusivitate, pe Georgy Kot, celebrul stilist rus, multiplu campion si medaliat in competitiile de coafura.
Au fost dezvaluite secrete din spatele coafurilor de seara si fantezie, sfaturi, informatii pretioase si trucuri in arta modelarii parului, toate cuprinse intr-un program dinamic, deosebit.

Cea mai entuziasmata am fost sa fac parte din acest eveniment! M-am bucurat nu doar sa fiu prezenta, ci si sa particip la showul pregatit cu acest prilej.

Pentru a evidentia cat mai bine coafurile extravagante, fanteziste si cu totul speciale, echipa de profesionisti Keune a creat 9 coafuri. S-au creat 3 pentru un stil romantic, diafan, de poveste; alte 3 pentru stilul urban, mai cool si mai dinamic; iar ultimele 3 coafuri au atins culmile viitorului, printr-o viziune mai mult decat excentrica.

Ma bucura foarte tare sa remarc ca de la o vreme multi artisti si creatori de frumos aleg sa-si evidentieze lucrarile prin muzica si dans. Sunt creatori de moda sau branduri de haine care aleg ca piesele lor vestimentare sa fie expuse in pasi de dans de catre dansatori profesionisti. Defilarea de pe podium se transforma, astfel, in adevarate showuri de coregrafii si atitudine.
La fel si Keune a ales pentru aceste trei tablouri 9 dansatoare, cate trei pentru fiecare tablou in parte.

Si astfel, impreuna cu fetele, am creat momentele coregrafice, adaptand stilul de dans si muzica la fiecare tema data; iar stilistii Keune ne-au realizat cele 9 coafuri specifice despre care va vorbeam mai sus.
Sa nu credeti ca a fost simplu. Pentru a fi gata pana la inceperea evenimentului la ora 12, a trebuit sa ne adunam la 6.30. In tot acest timp stilistii s-au ocupat de machiajul si coafurile noastre.
Pentru coafura mea au lucrat doi stilisti si a durat undeva la o ora si jumatate, iar in par aveam aproximativ 50 de agrafe si ace de par. ☺?

Ce a rezultat? Un spectacol fascinant, o adevarata opera de arta capilara! ?

Keune Keune Keune Keune Keune Keune KeuneKeune Keune Keune Keune Keune Keune Keune Keune Keune Keune Keune Keune Keune

LĂSAȚI UN MESAJ