La Fratelli din greseala! Bonus: concert SMILEY :)

0
2509
La Fratelli din greseala

N-am cum sa nu va povestesc despre cum m-am simtit spargatoare de petreceri la Fratelli! Dar haideti sa o luam cu inceputul ca sa intelegeti mai bine! 

De aproximativ un an de zile, eu si prietena mea cea mai buna Alexandra (care este si bebelusa la Cronica Carcotasilor) colaboram cu Sobranie si Fratelli. In functie de tematica impusa de Sobranie, realizam un mic show de dans, cu costumatii si muzica reprezentative. Si iata asa am facut noi regulat trasee la Iasi, Galati, Constanta si Timisoara, peste tot unde exista club Fratelli. 

Venise si randul lui Fratelli Bucuresti. Massy, prietenul si coordonatorul nostru in evenimentele Sobranie, ne-a anuntat cum ca pe data de 24 trebuie sa fim la locatie din timp pentru un machiaj special. Tematica – „White Swan / Black Swan”.  Ni s-a parut inca de la inceput dubios – joi la Fratelli ? Hmmm…Dar am zis ca poate asa e la noi la capitala, distractia in cluburi e si in timpul saptamanii. Noi, in aceeasi zi, mai aveam un eveniment, trebuia sa dansam alaturi de Jorge la o petrecere privata. Asa ca ne-am organizat frumos repetitiile, am mers la evenimentul lui Jorge si apoi am fugit la Fratelii. Ajunse acolo constatam cu totul altceva: la Fratelii era mare petrecere BRD, iar dinauntru se auzea puternic muzica lui Smiley. Live! Iarasi ni s-a parut ciudat…ce sa cautam noi cu momentul nostru Sobranie peste oamenii aia care au inchiriat tot clubul pentru petrecerea lor de Craciun?!! Il sunam pe Massy insistent. Culmea, el era aici fiind implicat si in organizarea petrecerii BRD. Ne iese in intampinare surprins de prezenta noastra acolo. Cand l-am auzit spunand „ce faceti aici?” am zis: e clar! Am incurcat borcanele! Bineinteles treaba noastra nu era nicidecum joi, ci sambata, asa cum a fost de fiecare data. Nu stiu daca eu si Alexandra am fost zapacite, sau Massy a incurcat datele (si cam asta tind sa cred). ?

Primul nostru impuls a fost sa mergem frumos acasa, macar ne culcam mai devreme si nu mai pierdeam noaptea. Dar daca tot ajunsesem acolo si daca tot canta Smiley asa frumos, am zis sa ne infiltram si noi la petrecere.

Inauntru… maaaare party, tematica „Marele Gatsby”… Toata lumea la 4 ace, doamnele si domnisoarele paietate, stralucitoare, cu pene in par si marabu-uri pe umeri. Noi? Din alt film: In pantaloni, adidasi, bocanci si pullovere! ? Bine macar ca ni se pastrase cat de cat machiajul de la evenimentul anterior! ?

Nimic nu a mai contat cand ne-am gasit acolo cu o gasca intreaga de prieteni si cunoscuti, printre care si Razvan, Dani si Flavia de la ‘Neata. Am dansat pe muzica cantata live de Smiley si Alex Velea, am cantat, ne-am amuzat. E clar ca iesirile neplanificate ajung sa fie cele mai reusite! 

Aveti mai jos, pe langa poze, si un filmulet ca sa va faceti o idee despre ce a fost acolo. Enjoy! ?

PS: Multumim Massy ca ai incurcat datele si uite asa am ajuns si noi la o petrecere reusita unde ne-am distrat copios! ?Concert Smiley la Fratelli Concert Smiley la Fratelli Concert Smiley la Fratelli Concert Smiley la Fratelli La Fratelli din greseala Concert Smiley la Fratelli Concert Smiley la Fratelli Concert Smiley la Fratelli

LĂSAȚI UN MESAJ