La Fratelli in pijamale

0
1193
La Fratelli in pijamale

Hello, dragii mei! Va salut si va pup. Este 1 aprilie, dar nu este o pacaleala faptul ca aseara am fost la o petrecere in club Fratelli imbracata in pijamale. Nu, este cat se poate de adevarat, pentru ca Virgin Radio Romania si Roton Music au organizat o petrecere in pijamale pe cinste: Musiquerade – PyJam MyJam. 

Oo, daa, mare bucurie pentru mine, un prilej nu doar de a ma simti bine alaturi de prieteni dragi, ci si foare confortabil, fara tocuri, outfit-uri si accesorii pretioase. ?

Petrecerea si-a dat startul de la 23.00, iar eu la 23.05 eram in fata clubului. In prima faza nu am indraznit sa intru, fiind indusa in eroare de cateva tocuri inalte si fustite stralucitoare care nu se pupau deloc cu tema impusa. Aproape ca am crezut ca e o farsa, pana am vazut cateva salopete pufoase, numa’ bune de dormit in ele. M-am relaxat si mi-am facut intrarea. ?

Dupa miezul noptii clubul s-a umplut de lume, care mai de care cu o pijamaluta mai mult sau mai putin sexy, un halat, sau un furou. O zona a clubului era mai goala, in timp ce in cealalta eram noi, dansatorii, cu chef de distractie si socializare, dezinvolti si veseli. Nu stiu daca pot numi evenimentul doar petrecere in pijamale, cred ca mai corect ar fi sa-l numesc petrecerea dansatorilor in pijamale. ?

Pe langa noi au fost prezente si cateva figuri cunoscute din industria muzicala, artisti, producatori, impresari…

Muzica a fost intretinuta de Sebastian si Manuel Riva, iar conceptul petrecerii si coregrafia au fost asigurate de Emil Rengle.

Iata si cateva poze de la party, ca sa va ofticati ca n-ati venit! ?

Va puuup!!

LĂSAȚI UN MESAJ