Lansare cu cantec

0
1670
Alina Eremia

Va intrebati ce mai e nou prin targ si ce se mai intampla prin lumea mondena? 🤓

Ei bine nu mai iesisem de ceva vreme prin orasul tumultos, asa ca m-am hotarat sa ma revad cu prieteni dragi in clubul Fratelli din Bucuresti unde a avut loc lansarea primului album solo al Alinei Eremia chiar pe 1 noiembrie.

Sunt cativa artisti autohtoni care imi plac mult si pe care ii apreciez in mod special, iar Alina este unul dintre ei. Mi-a placut cam tot ce a produs inca de la aparitia ei in lumea muzicii, iar cateva piese chiar ma ating in mod special.

Albumul artistei se numeste „360” , un titlu sugestiv, reprezentand, asa cum spune chiar Alina, o perspectiva completa asupra ei ca artist, urmarind evolutia ei de la prima aparitie cu prima piesa, pana in momentul prezent, cu un playlist intreg asezat frumos intr-un album.

Cu ocazia acestei lansari Alina a sustinut un concert live alaturi de band-ul ei si a interpretat toate piesele de pe album, melodii mai vechi, dar inca avand ecouri puternice, si melodii noi, fresh, in acelasi stil specific al cantaretei. Evenimentul a adunat o multime de invitati, oameni din showbiz, prieteni si chiar rude ale artistei. M-am bucurat de atmosfera, am cantat si am dansat pe parcursul intregului concert si am umplut instagramul de story-uri! 🙂

Melodia mea preferata este piesa cea mai noua a artistei, „Imi dai curaj”, un featuring cu Grasu XXL, aceasta fiind si favorita Alinei. Este o melodie sensibila si puternica in acelasi timp, cu un mesaj emotionant si versuri in care toti ne regasim la un moment dat…

Felicitari, Alina! 💗

Foto credit: Dan Niculescu

Alina EremiaAlina EremiaAlina EremiaAlina EremiaAlina EremiaAlina EremiaAlina Eremia

LĂSAȚI UN MESAJ