Miracle Garden Dubai

0
1544

Cum totul este la superlativ in Dubai (cel mai luxos hotel, cea mai inalta cladire) , locuitorii fascinantului emirat nu s-au oprit aici si au creat in desertul lor si cea mai mare si frumoasa gradina: Miracle Garden!

Aceasta se intinde pe o suprafata de 72.000 de metri patrati si este cea mai mare gradina cu flori naturale din lume, formata din aproxamit 45 de milioane de flori. Florile nu sunt prea variate ca specie (au fost alese cele care rezista mai bine la temperaturile ridicate), insa sunt asezate in structuri si forme deosebite: masini, casute, animale, pasari, forme geometrice…

Plantele sunt hidratate cu ajutorul apelor reziduale si printr-un sistem de irigare prin picurare.

Miracle Garden s-a deschis in 2013 de Valentine’s Day si de atunci este deschisa publicului in fiecare zi, exceptand intervalul iunie-septembrie cand este mult prea cald.

Miracle Garden a fost premiata pentru cel mai mare zid de flori, iar Dubai-ul a intrat in cartea recordurilor prin aceasta gradina miraculoasa.

Arhitectul peisagistic al gradinii a declarat ca, prin acest proiect, a vrut sa demonstreze ca poti inverzi si desertul daca refolosesti eficient apa!  Smart guy! 👍🏼

Miracle Garden se gaseste in Dubailand, iar costul biletului de intrare este echivalentul a aproximativ 5 euro.

Enjoy!🌺

 

LĂSAȚI UN MESAJ