Negrul, eterna mea dragoste!

0
2206
Negrul

„I’ll stop wearing black when they make a darker colour” – Wednesday Addams

Iubesc negrul, ma declar fana inraita si pururi fidela lui! Aceasta nonculoare atat de simpla dar deopotriva puternica este un aliat al oricarei femei si bag mana in foc ca il gasesc in 10 din 10 dressing-uri.
Nu ma intelegeti gresit, imi plac si port aproape toate culorile! In liceu devenisem mare iubitoare de roz si il aveam in absolut orice, de la haine pana la rechizite scolare si tot felul de accesorii. Pasiunea pentru roz a continuat pentru mult timp si inca o am, dar fac ce fac si ajung tot la negru.


„You can wear black at any time. You can wear it at any age. You may wear it for almost any occasion.” — Christian Dior

Imi place negrul pentru ca ma scapa din orice incurcatura vestimentara. Arunc pe mine niste blugi si un hanorac negru si am plecat la treburi. Daca trebuie sa ies pe fuga din casa, daca apare vreun eveniment la care trebuie sa ajung, de la sport la casual si pana la super elegant, negrul isi face cu succes treaba. Se potriveste atat in sala de sport cat si pe covorul rosu de la Oscaruri.
Pe cat de minimalist, negrul este pe atat de versatil.  Da, negrul poate juca orice rol si te scoate din multe incurcaturi atunci cand nu stii ce sa imbraci pentru diverse ocazii. Nu vei da gres niciodata cu o tinuta care contine elemente negre sau chiar cu o tinuta all black pe care o poti accesoriza mai puternic.

„Black is modest and arrogant at the same time. Black is lazy and easy, but mysterious. But above all black says this: I don’t bother you — don’t bother me.” — Yohji Yamamoto

Ador combinatiile pe care le pot face cu negru, contrastele cu alte culori si, mai ales, ador contrastul dintre negru si parul meu blond. Imi place atat de mult, incat ma determina sa-mi deschid si mai mult nuanta parului. ?
Imi place sa contrastez negrul cu tot felul de culori puternice cum ar fi galben, roz, sau chiar cu cele metalice – argintiu si auriu.

Si, pe langa toate aceste aspecte, haideti sa recunoastem, negrul este practic si prin rezistenta la murdarie, si nu pentru ca hainele negre nu se murdaresc sau nu se pateaza, ci… pentru ca nu se vede! ?

Cu siguranta negrul va ramane pasiunea mea si va fi in topul alegerilor mele vestimentare.
Black is my happy colour! ??

LĂSAȚI UN MESAJ