O noua colectie semnata Ana Novic

2
2681
O noua colectie semnata Ana Novic

Ce placere sa ma revad cu oameni dragi si talentati, oameni care creeaza arta din ceea ce fac! La fel este si Ana Novic, o tanara cu parul colorat si zambet de copil. Am cunoscut-o acum multi ani, la filmarea unui videoclip. Eu dansam, ea se ocupa de styling-ul vestimentar. Avea tot felul de creatii speciale si o gramada de idei nastrusnice. 

Ceva mai tarziu iata-ma la lansarea primei sale colectii in calitate de designer vestimentar. Ea, bineinteles, nu eu! ? Ana, la fel de vesela si plina de viata, dar si mai speciala: insarcinata cu fetita ei Ingrid! 

Fashion show-ul de atunci a fost dominat de bun gust, delicatete si  feminitate, iar rochiile au purtat un element unic si cu totul special: au fost pictate manual de catre prietena ei din copilarie, Veronica Holostencu.    

Pe 14 noiembrie am avut iar placerea sa fiu invitata la lansarea unei noi colectii semnata Ana Novic, a-2a ei colectie intitulata simplu dar sugestiv „2”. Pentru acest eveniment Ana a ales ca locatie o vila veche din Carol 53 Bucuresti, cu note si elemente vintage pe gustul ei, asa cum este de altfel si atelierul sau de creatie.Carol 53 Carol 53 Carol 53 Carol 53 Carol 53 Carol 53Este de subliniat faptul ca Ana nu a realizat de-a lungul celor 6 ani de activitate doar aceste doua colectii. Creatoarea detine un intreg arsenal ce contine 5 colectii deosebite dar sub un alt brand. Odata cu redenumirea brandului (Ana Novic), Ana s-a reinventat atat profesional cat si personal si a venit cu idei noi, si mai inspirate. 

Ana NovicRevenind la colectia din prezent, am fost impresionata de ideea originala de a o evidentia. Pasionata si iubitoare de dans, Ana a ales sa-si prezinte cele 10 modele de rochii prin dans, prin miscare libera. Si iata iarasi un exemplu de creator vestimentar care alege sa-si evidentieze creatiile prin altceva decat printr-un simplu cat walk. Si mai interesant a fost faptul ca rochiile au fost prezentate de un singur model, dansatoarea Oana Zara care, de altfel, imi este si colega. Aceasta si-a purtat faldurile ample ale rochiilor cu eleganta, ritm si atitudine prin fiecare camera, in timp ce noi, spectatorii, o urmaream fascinati si nerabdatori pana la urmatoarea aparitie. 

Si cum eu functionez dupa principiul „I’ll stop wearing black when they make a darker colour”, noua colectie integral pe negru a Anei Novic (cu exceptia rochitei de mireasa din final, bineinteles) m-a fascinat cu atat mai mult! Materiale ample, usoare, cu insertii stralucitoare discrete, multa eleganta si rafinament, modele unice si atat de tipice Ana Novic. 

Evenimentul a fost un real succes, m-am reintalnit cu prieteni dragi, ba chiar am legat noi prietenii. Am ciocnit un pahar de vin si ne-am tras in cateva amintiri vizuale! ?

La final Ana ne-a pregatit cate o surpriza, o cutie plina cu „delicii” feminine de la PICKNDAZZLE! ?

Felicitari, Ana Novic! Colectie Ana Novic Colectie Ana Novic Colectie Ana Novic Colectie Ana Novic Colectie Ana Novic Colectie Ana Novic Colectie Ana Novic Colectie Ana Novic Colectie Ana NovicPICKNDAZZLE

Mai multe detalii despre creatiile Anei Novic aici

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ