Dimineti cu aroma de cafea si povesti frumoase

0
3896
Oamenii fericiti citesc si beau cafea

Va salut, dragii mei!
Ei bine, nu stiu voi cum sunteti, dar eu iubesc diminetile libere, cand am timp sa-mi beau cafeaua pe-ndelete, alaturi de o carte buna.
Intrucat uneori programul meu de munca este mai activ dupa masa sau chiar seara(uneori chiar pe timpul noptii), reusesc sa imi pastrez si sa-mi organizez diminetile pentru mine, dupa bunul meu plac. Deja totul face parte dintr-un adevarat ritual al diminetilor mele.
Sunt destul de matinala, trezindu-ma in fiecare zi in jurul orei 8.30, fara nicio alarma setata( poate doar una din mintea mea☺)

Primul lucru – prepararea cafelei. Iubesc cafeaua clasica, facuta la ibric sau la filtru. Mi-o prepar neagra, fara lapte si doar cu putin zahar brun. Ador mirosul care se degaja in toata casa si aburul emanat din cana atunci cand torn. Adulmec cu ochii inchisi si zambesc… sorb prima gura de cafea si…zambesc iar. Bautorii de cafea ma-nteleg perfect! ☕️

Ma asez apoi in locul meu preferat de pe canapea, aproape de geam, cu cafeaua in mana, cartea in brate si ma pot declara fericita.

Odata cu venirea primaverii placerea-mi este dublata si de faptul ca imi pot sustine ritualul afara, pe balcon, mangaiata de soare si adierea vantului. Da, „oamenii fericiti citesc si beau cafea”, asa cum spune si cartea pe care tocmai am terminat-o si pe care am ales-o tocmai datorita acestui titlu. Nici nu am citit ideile de pe spatele cartii, nu m-a interesat nici macar genul acesteia, pur si simplu am vazut-o, mi-a placut titlul, m-a atras coperta si am dus-o acasa (am platit-o inainte, bineinteles).

Nici nu stiu daca oamenii fericiti citesc si beau cafea, sau daca oamenii sunt fericiti pentru ca citesc si beau cafea. ?  Cert este ca mie combinatia aceasta imi da o stare de bine incredibila. Fara doar si poate coffee + books = happiness ☺

„Oamenii fericiti citesc si beau cafea” este o lectura lejera, o poveste sensibila de dragoste, despre noi inceputuri si puterea de a o lua de la capat…

Eu mi-am cumparat cartea dintr-una din librariile Carturesti, dar v-o puteti achizitiona si online de AICI!

Voi ce ati mai citit in ultima vreme? Astept recomandarile voastre!

Multumesc pentru vizita! Sunteti pupati! ?

LĂSAȚI UN MESAJ