Pink, my old passion ?

0
2096
Pink

Hello, dragilor! Bine ati revenit pe blogul meu la un nou articol fashion-ist! ? Nu ca as fi vreun designer vestimentar, vreau doar sa impartasesc cu voi din pasiunile mele vestimentare (si nu numai) si sa palavragesc un pic despre culoarea asta de vata pe bat atat de actuala.

Va spuneam la un moment dat ca am trecut printr-o perioada cand rozul era culoarea ce dadea sens vietii mele.? Eram in liceu, aveam vreo 16 ani si aveam totul roz: caiete, agende, haine, pixuri, lenjeria de pat, prosopul preferat… toate roz, fie el ciclam, roz bon bon, pudrat, prafuit, sau cum i s-o mai spune acum. In facultate am trecut deja la un alt nivel si mi-am facut niste suvite roz de toata frumusetea! Toti cunoscutii imi stiau deja foarte bine aceasta pasiune pentru roz, deja devenise un soi de ritual, costumatia roz pentru spectacol imi era din start rezervata.

Va spun sincer ca ma bucur enorm sa vad cum moda acestei culori a revenit. Si nu ca as fi eu o victima a modei ( imbrac mai mult ce-mi place, nu ce se poarta), dar ador sa vad prin magazine culoarea adolescentei mele si ma stimuleaza si mai mult  sa-mi scot de la arhiva tinutele roz.

Rozul etalat acum la intensitate maxima este un roz pudrat, delicat, o bomboana mai soft, cu un continut redus de zahar. Este o incantare sa-l privesti, nu mai spun sa-l porti! Imi da o stare de bine, ma relaxeaza si ma duce cu gandul la jeleuri (acelea roz si pufoase).

Imi place sa-l port mai mult in tinute casual, sa-l combin cu blugi albastri sau cu articole vestimentare gri. Oh, da, roz + gri = love!

Girls, let’s taste some marshmallows! ?

Pupici roz! ?

LĂSAȚI UN MESAJ