Delia a declansat nebunia „La Palat”

0
1818
Psihedelia

Hey! Hey! Here we go again!
Va povesteam in ultimul articol despre spectacolul sustinut de Andra la Sala Palatului din Bucuresti. Au fost 3 seri magice, cu sala plina si cu o energie fabuloasa.

Nici nu am terminat bine show-ul, ca am si intrat in maratonul repetitiilor pentru un nou mare eveniment. A fost randul Deliei sa rupa standardele si sa uimeasca intregul public de la Sala Palatului. Show-ul s-a anuntat a fi exploziv, iar asta pe buna dreptate. Delia a venit cu un concept nou, cu o scena plina de recuzita, costume inedite si un show coregrafic deosebit.


Sambata, pe 4 martie, Delia a declansat nebunia la „Palat”!! Si sa stiti ca va spun asta la propriu, bineinteles, artistic vorbind! 🙂 Showul, intitulat sugestiv „Psihedelia”, a transpus publicul intr-un laborator unde s-a declansat o adevarata isterie, cu personaje ciudate, oameni nebuni, fiinte supraumane, magie, toate intr-un decor si o grafica in permanenta schimbare. Recuzita speciala, efecte impresionante, treceri de la extaz la agonie, stari, trairi… despre asta a fost vorba in #psihedelia! Va spun sincer, ca in toti anii in care am avut ocazia sa fiu pe scena de la Sala Palatului, nu am trecut prin starea pe care mi-a indus-o show-ul creat pentru Delia. Conceptul adus de artista a iesit cu mult din standarde si a amutit publicul… nu a fost un concert, ci un spectacol!!


Si de aceasta data Cobo Dance Company si-a facut cu profesionalism treaba! Andra Gheorghe si Bogdan Boanta au creat momente coregrafice deosebite, implicandu-se totodata si in regia spectacolului. Doisprezece dansatori si-au dansat trairile si sentimentele pe scena! Va multumesc, dragi prieteni! Este o incantare sa fac parte din proiectele conduse de voi!

Nu a fost simplu! Asa cum bine a spus cineva din staff: „Mai era nevoie de inca o Sala Palatului pentru ce e aici!” (referindu-se la tumultul de recuzita si numerosii artisti implicati). Scena s-a dovedit a fi mica de aceasta data, insuficienta pentru amalgamul scenografic si numerosii artisti ce au pasit pe ea. Cu toate astea, ne-am organizat bine, ne-am pus la punct fiecare pas, fiecare pozitie. Tot ce se intampla pe scena era monitorizat in backstage. De altfel, forfota de pe scena era minima comparativ cu ce se intampla in spatele acesteia! ☺️


Spectacolul a fost cu adevarat psihedelic!! Delia s-a autodepasit! A cantat, a dansat, a levitat si chiar s-a aruncat in gol la finalul spectacolului,  socand o sala intreaga!


So happy to be part of it! Multumesc intregii echipe pentru amintirile create!❤

   Foto:

LĂSAȚI UN MESAJ