Revelion cu Delia. La Multi Ani, 2017!

0
2496
Revelion cu Delia

La multi ani, dragii mei! Fie ca 2017 sa va intre in case cu hotarare, plin de realizari si bucurii, sanatate si belsug!

Nu stiu exact altii cum petrec, dar pentru mine Revelionul ideal ar fi cel petrecut pe o insula exotica sau intr-un loc cald, undeva pe o plaja de unde sa strig „La multi ani!” in costum de baie. ? Si cum varianta aceasta se tot amana, singura alternativa pe care o accept este scena! Prefer sa ma prinda noul an dansand alaturi de colegi si artisti in fata unui public numeros, sa simt vibratia muzicii si energia multimii entuziaste!

Si iata ca si de data aceasta s-a intamplat la fel si trecerea dintre ani m-a gasit pe scena din centrul Bucurestiului.
Primaria capitalei a organizat un mare concert in Piata George Enescu unde au concertat multi si renumiti artisti autohtoni printre care Holograf, Voltaj, Stefan Banica, Loredana, Corina… Am dansat alaturi de Delia care a facut un show pe cinste si am avut norocul ca prestatia noastra sa aiba loc in intervalul de timp cel mai bun, astfel incat numaratoarea inversa sa ne prinda fix pe scena! Momentul a fost marcat de un show de artificii memorabil, timp in care noi ne-am imbratisat, ne-am pozat si ne-am urat toate cele bune posibile!! ?

Aveti mai jos niste poze nebune facute de noi pe scena si cateva poze frumoase, artistice realizate de Thestoryalist

La multi aaaaani!!
#2017

LĂSAȚI UN MESAJ