Romanian Fashion Philosophy 2017

0
2008
Romanian Fashion Philosophy 2017

Salutari din nou!

Daca va intrebati ce mai e nou prin targ, va pot spune ca evenimentul cu un mare rasunet zilele acestea a fost Romanian Fashion Filosophy, un eveniment de top cu o noua filozofie de moda, un concept dedicat tinerilor designeri vestimentari ce le ofera acestora sansa unei piste de lansare atat la nivel national cat si international.

Ajuns la cea de-a doua editie, evenimentul a avut loc la Palatul Bragadiru, intre 21 si 24 martie, si a fost dedicat in special tinerilor designeri romani, dar si unor designeri straini consacrati (cu Agatha Ruiz de la Prada ca invitat special). Peste 40 de designeri din intreaga lume si-au prezentat colectiile toamna-iarna 2017/2018.

22 – Un numar cu o semnificatie speciala pentru designerul Gina Cas

Si cum va vorbesc din nou despre noutati din lumea modei, o sa va vorbesc si despre un om drag mie – Gina Cas – cea care m-a invitat de altfel la acest eveniment.


Tanara creatoare de moda nu a stat deloc degeaba de la ultima colectie lansata in toamna, chiar de ziua ei, si, odata cu venirea primaverii, a lansat o noua colectie de haine pe care a intitulat-o sugestiv „22”. Creatoarea a evidentiat momentul fix pe 22 martie, la ora 22, la Palatul Bragadiru, in cadrul marelui eveniment de moda despre care va vorbeam- Romanian Fashion Philosophy.

Noua colectie s-a dovedit a fi cel putin la fel de impresionanta ca si celelalte, continand piese vestimentare nonconformiste si neconventionale, imbinand elemente si culori in stilul atat de caracteristic creatoarei.

Fara tipare si reguli impuse, Gina a reusit sa realizeze cateva look-uri deosebite. Ador creatiile vestimentare care ies din tipare, dar care nu sunt imposibil de purtat si, mai ales, in care te simti speciala fara a iesi din starea de confort. Gina Cas a mentinut acest echilibru, venind cu idei noi pe care le-a evidentiat in niste tinute frumoase, ingenioase si, in acelasi timp, lejere.

Recunosc ca mi-au placut si as fi ales sa port chiar si cateva dintre creatiile destinate barbatilor; hanoracele si gecile oversized  mi-au atras atentia in mod special! ?


Va pup si ne reintalnim curand! ?

LĂSAȚI UN MESAJ