Scoala de Dans „Magic Steps”

Cursuri initiere dans copii, dans avansati si dans sportiv competitional.

0
2107

Scoala de dans „Magic Steps”- deschisa in vara anului 2006 in Bucuresti, este prima scoala care se adreseaza cu precadere copiilor. Cursurile sunt structurate pe 12 grupe de dans pentru copii, formate in functie de varsta acestora.

  • Cursuri initiere dans copii: 3-10 ani
  • Cursuri de dans avansati: 6-12 ani
  • Cursuri de dans sportiv competitional: 8-15 ani.

„Magic Steps” colaboreaza cu succes cu numeroase gradinite din Bucuresti unde instructorii sustin cursuri de dans sportiv si dans modern, urmand programa pentru optionalul de dans aprobata de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucuresti. Sunt alese cu deosebita grija programele si coregrafiile dansurilor, acestea fiind special concepute pe grupe de varsta.

Fiind solicitari numeroase, a fost necesara si deschiderea unei grupe de adulti pentru initiere si relaxare prin dans.

Nu in ultimul rand, scoala de dans „Magic Steps” acorda sprijinul tinerilor care se pregatesc pentru evenimentele ce vor urma cu ocazia mariajului. Viitorii miri pot beneficia de o coregrafie pentru nunta, special conceputa pentru momentul deschiderii acesteia (valsul mirilor).

Iti doresti activitati frumoase si educative pentru copilul tau? Vrei sa ajunga la un nivel inalt competitional sau pur si simplu sa-si formeze un corp armonios si o tinuta eleganta? Iti recomand cu incredere Scoala de Dans „Magic Steps”! Ritm, gratie, sanatate, educatie, toate intr-un mediu placut si vesel.

Scoala de Dans „Magic Steps”

– Aniversare 10 Ani –

Detalii privind locatiile unde se desfasoara cursurile scolii de dans si programul gasiti accesand site-ul www.magicsteps.ro

LĂSAȚI UN MESAJ