Seara greceasca in Bucuresti

0
2261
Seara greceasca

Vara asta m-am indragostit! Da, m-am indragostit profund si iremediabil de Grecia! Santorini si Zakynthos au fost doua experiente de neuitat si recunosc ca gandul meu este inca acolo. Asa ca orice are legatura cu Grecia ma face sa-mi sclipeasca ochii: de la stilul arhitectural, peisajele si apa cristalina, pana la deliciile culinare si muzica pe ritmuri de Zorba. OK, Ok, recunosc, nici grecii nu sunt de lasat! ?

Prietenul nostru virtual (al tuturor) si anume Facebook m-a anuntat zilele trecute cum ca s-ar petrece ceva pe stil grecesc. Se anunta ospat si voie buna, asa ca m-am hotarat sa merg. Mi-am luat prietenii si am mers la locatie, de altfel foarte bine situata, in inima Bucurestiului – Chefs Experience din calea Floreasca nr. 55. Ritmurile grecesti se auzeau inca de departe, asa ca mi-a fost usor sa ma orientez.

Ajunsa aici am constatat ca totul se desfasura intr-o atmosfera extrem de placuta, intr-un mediu intim, relaxant, puteai sa stai la mese atat in interior cat si la cele situate afara, pe terasa.

Oferta culinara suna promitator: halloumi, bouyiourdi, saganaki si souvlaki de miel, iar pe langa acestea si un bar de tzatziki unde, alaturi de chef Pavlov Delotis, puteai sa-ti creezi portia de tzatziki pe gustul tau, alegand dintre mai multe ingrediente, nu doar cele clasice.  La final am stins cu un vin sec, tot grecesc, bineinteles! ?
Urechile ne-au fost incantate de muzica live cantata de Panos Katsaros.

Nu stiu daca s-a lasat si cu ceva farfurii sparte la final pentru ca petrecerea era inca in toi cand am plecat eu, dar lumea s-a simtit in mod sigur bine, iar eu am ajuns acasa cu gust de tzatziki si nostalgia unor amintiri din vara asta…

Ca sa va faceti o idee, aveti cateva imagini pentru delectare vizuala. Pentru cea a papilelor gustative trebuie sa incercati seara greceasca la Chefs Experience. ?

Kalimera! ?                                                                                                                                   Seara greceasca

Seara greceasca

Seara greceascaSeara greceasca
image

LĂSAȚI UN MESAJ