Silent Struggle

0
3374
Silent Struggle

Deja binecunoscut in lumea dansului, Bogdan Bolohan a fost ocupantul locului 2 din cadrul emisiunii „Romanii Au Talent” in 2015 unde a impresionat printr-un moment de break dance contemporan, precum si castigatorul emisiunii „Romania Danseaza” unde a performat alaturi de trupa din care face parte de mai bine de 10 ani – Freakquency.

In urma cu un an, Bogdan a realizat un spectacol deosebit, unic prin natura lui – „Silent Struggle”. Acesta dureaza o ora si este o poveste spusa prin dans despre neputinta, vicii, limite si despre cel mai mare dusman, propria persoana.

Sunt onorata sa fac parte din acest spectacol si sa performez alaturi de alte nume importante din lumea artistica: Cezara Blioju, Cristina Diatcu, Diana Cojocaru si actrita Lia Sinchevici.

„Silent Struggle” s-a bucurat de un mare succes prin reprezentatiile de pe scena de la Teatrelli, iar acum sunt incantata sa anunt o reluare a spectacolului pe data de 28 august, la ora 22.00, in cadrul festivalului UNDERCLOUD – Festival De Teatru Independent De Orice.

Va asteptam la spectacol!

Bilete aici
Locatia aici

Silent StruggleSilent StruggleSilent Struggle
Silent Struggle Silent StruggleSilent StruggleSilent StruggleSilent Struggle

LĂSAȚI UN MESAJ