Soirees de la Mode

0
1077
Soirees de la Mode

Hello, hello! Am revenit cu un articol nou pentru ca n-am putut sta mult pe acasa si m-am trezit ajunsa iar la un eveniment, si de aceasta data tot de moda. Este vorba despre Soirees de la mode, eveniment ajuns la cea de-a XVII a editie si gazduit de Athenee Palace Hilton.

Asa ca, dupa cursurile mele de dans cu copiii, am renuntat la colanti si tricou, mi-am pus hainele de duminica si m-am prezentat la eveniment, impinsa mai mult de curiozitate si de placerea de a iesi putin in oras la o revedere si o socializare cu lumea buna. ?

Editia aceasta a Soirees de la mode i-a fost dedicata iconului de lifestyle, moda si politica Jackie Kennedy Onassis, iar gazda evenimentului a fost analistul de moda Alin Galatescu. Acesta a invitat numerosi designeri vestimentari, atat tineri, la inceput de drum, cat si consacrati, cu o vasta experienta in domeniu, ce si-au prezentat fiecare cate 4 creatii vestimentare in conformitate, mai mult sau mai putin, cu tema aleasa. ?

Catwalk-ul a fost sustinut in mare parte de persoane publice, si mai putin de modele, printre care Crina Matei, Dana Miricioiu, Laurette, Brigitte Nastase si Ilinca Obadescu.

Nu sunt critic de moda, nici nu voi fi vreodata, imi exprim doar parerea personala, cu sinceritatea-mi atat de caracteristica: outfit-urile nu m-au impresionat prea tare, asta poate si din cauza stilului abordat. Au fost intr-adevar cateva tinute chiar speciale, modele care chiar mi-au starnit interesul, dar deopotriva au existat si creatii pe care nu as fi ales sa le port, indiferent de semnatura pe care o purtau.

In rest? Fun si voie buna, mai ales afara, la tigara! La tigara altora, ca eu nu fumez!?

Sunteti pupati! See you next time!?


LĂSAȚI UN MESAJ