STARU merge la MMA

0
1423
STARU merge la MMA

Eheeei, dragii mei, multa vreme a trecut, si pe blog nu ne-am vazut!

Stiu, scriu cam rar, dar, de ceva vreme, energia si timpul imi sunt absorbite de repetitii, evenimente si cursuri de dans, printre care, reusesc sa strecor cu chiu cu vai un gatit si o curatenie prin casa.

Repetitiile la care trebuie sa fiu prezenta in fiecare zi sunt pentru diverse proiecte in care am intrat de curand si despre care o sa va vorbesc in alte articole.

Azi va povestesc despre premiile MMA (Media Music Awards), de fapt despre experienta mea la acest eveniment. Anul acesta, spre marea mea bucurie, MMA s-a tinut in Bucuresti, la Park Lake Shopping City (de obicei se organiza in Sibiu). M-am bucurat pentru simplul fapt ca am putut scuti ceva timp. La Sibiu evenimentul ar fi implicat 2 zile, asa, acasa, am rezolvat in 2 ore. 😊

Anul acesta am dansat alaturi de SORE si a fost o reala placere!! Desi dansez de atatia ani si sunt in domeniu de atata vreme, nu am avut nicio colaborare cu artista pana acum (ne stiam doar din cadrul unor diverse emisiuni si evenimente). M-am bucurat sa o cunosc mai bine si sa aflu ce om de calitate este, dincolo de talentul si frumusetea ei ca si artist.

Am fost 7 dansatoare pe scena, iar momentul nostru coregrafic a cuprins doua melodii, ce-a de-a doua fiind noul single al artistei lansat cu ocazia acestor premii muzicale. Piesa se numeste „Ultima lacrima” si este o melodie sensibila si frumoasa creata chiar de Sore. De coregrafie s-a ocupat the one and only BOGDAN BOANTA, si ne-am cam legat urechile la prima repetitie!😂 Dupa alte doua ne-am luminat si ne-am dus pregatite la scena. Da, recunosc, tot am reusit sa gresesc putin coregrafia, chiar spre finalul momentului, si asta fix cand era camera pe mine!! 😂 Iarta-ma, Bogdan! 🙈
Una peste alta momentul nostru a fost unul reusit, am primit aprecieri iar noi am fost multumiti.

Dupa cum va spuneam in alt articol de-al meu despre MMA de anul trecut, aceste premii se acorda in functie de monitorizarile de la TV si radio, iar castigatorii de anul acesta sunt:

• Cel mai bun cantaret – Smiley
• Cea mai buna cantareata – Delia
• Cel mai bun featuring – Lidia Buble feat. Matteo („Mi-e bine”)
• Cel mai bun artist nou – Irina Rimes
• Cel mai bun grup – Carla’s Dreams
• Cel mai bun cantec – Carla’s Dreams („Imperfect”)
• Cel mai bun videoclip – Jo („Cu un picior in rai”)
• Premiul de excelenta – Stefan Banica

Hmm… Voi ce parere aveti?

LĂSAȚI UN MESAJ