Zen Fusion – New place in town

0
1686
Zen Fusion

Pe 27 septembrie s-a inaugurat Zen Fusion, cea de-a patra locatie a lantului de restaurante cu specific japonez Zen Sushi, in incinta unuia dintre cele mai elegante si frumoase hoteluri din capitala, hotel Sarroglia, pe Vasile Lascar 59.

Pentru mine a fost un mare motiv de bucurie, o data pentru ca iubesc sushi si apoi pentru ca locatia imi este foarte la indemana.

Buna mea prietena Giulia m-a luat de-o aripa si m-a dus aici, in raiul delicioaselor preparate. Recunosc ca papilele mele gustative au luat-o razna, nici nu mai conta daca aveai indemanare la folosirea betisoarelor sau te foloseai de degetele, preparatele odata ajunse in gura iti declansau o explozie de placere!

Locatia speciala, cu un stil unic, pe doua nivele plus o terasa amenajata afara, s-a umplut foarte repede de lume, oameni care mai de care mai veseli, mai frumosi si mai cocheti.
Vedete sau nu, toti aveau acelasi entuziasm la vederea fabuloaselor platouri ticsite de sushi.

Si ca sa fie si mai frumos, Inna ne-a cantat si ne-a incantat cu un recital acustic numa’ bun sa ne faca sa ne leganam putin si sa alunece sushi si mai bine! ?

Ia priviti la poze ca sa va faceti o idee! Daca vreti senzatia totala mergeti la Zen Fusion!

Zen Fusion Zen Fusion Zen Fusion Zen Fusion Zen Fusion Zen Fusion

Zen Fusion Zen FusionZen Fusion Zen Fusion Zen Fusion Zen Fusion Zen Fusion Zen FusionZen FusionZen Fusion Zen FusionZen Fusion Zen Fusion

 

LĂSAȚI UN MESAJ